Raparperisia leivonnaisia edelleen...
Tähän katsoin Cake Dream-blogista vinkkiä, mutta sävelsin sitten kuitenkin itse aika paljon.
Mansikka-raparperimuffinit (20 kpl)
2 munaa
2 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl grahamjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa
0,75 dl rypsiöljyä
n.2 dl mansikkasosetta
n.3 dl raparperinpaloja
(koristeena valkosuklaata)
***
Vatkaa munat ja sokeri.
Lisää kuivat aineet + mansikkasose varovasti sekoittaen.
Kaada taikina muffinivuokiin (itse käytän muffinivuokia ja -peltiä) ja paina jokaiseen vuokaan 4-5 raparperinpalaa.
Paista 200 C / 12-15 min.
Sulata 3 palaa valkosuklaata mikrossa sulatusteholla (n.1 - 1,5 min.).
Valuta muffinien päälle sulaa valkosuklaata esim. minigrip-pussista, josta on leikattu kulma auki.
Kommentit