Raparperisia leivonnaisia edelleen...

Tähän katsoin Cake Dream-blogista vinkkiä, mutta sävelsin sitten kuitenkin itse aika paljon.

Mansikka-raparperimuffinit (20 kpl)

2 munaa

2 dl sokeria

1,5 dl vehnäjauhoja

0,5 dl grahamjauhoja

1 dl kaurahiutaleita

2 tl leivinjauhetta

0,5 dl maitoa

0,75 dl rypsiöljyä

n.2 dl mansikkasosetta

n.3 dl raparperinpaloja

(koristeena valkosuklaata)

***

Vatkaa munat ja sokeri.

Lisää kuivat aineet + mansikkasose varovasti sekoittaen.

Kaada taikina muffinivuokiin (itse käytän muffinivuokia ja -peltiä) ja paina jokaiseen vuokaan 4-5 raparperinpalaa.

Paista 200 C / 12-15 min.

Sulata 3 palaa valkosuklaata mikrossa sulatusteholla (n.1 - 1,5 min.).

Valuta muffinien päälle sulaa valkosuklaata esim. minigrip-pussista, josta on leikattu kulma auki.