Tein pikku-Milon ristiäisjuhliin tällaisen mango-passionkakun:

"Fontti" voisi olla pienempikin, mutta näkyypähän pikkumiehen komea nimi ainakin!

Kirjaimet tehty muoteilla kukkamassasta.

 

Pohja:

7 munan sokerikakkupohja

 

Täyte:

2,5 dl vispikermaa (vaahdotettuna)

150 g ranskankermaa

300 g (1,5 prk) vaniljatuorejuustoa

2 dl vaniljajogurttia

2,5 dl (1 tlk) vaniljakastiketta (vaahdotettuna)

3 prk mangososetta (Piltti)

6 passionhedelmän mehu (siivilöitynä)

1 rkl vaniljakreemijauhetta

10 tl liivatejauhetta + 1 dl mango-ananas-passionektaria (kuumennettuna kiehuvaksi mikrossa)

 

Päällys ja koristeet:

1,5 dl vispikermaa (vaahdotettuna)

1 tlk FloraVispiä (vaahdotettuna)

1/2 prk maitorahkaa

2 rkl vaniljakreemijauhetta

marsipaania, sokerimassaa (lehdet) ja sokerihelmiä

(koristeet liimasin marsipaanilevylle sulalla valkosuklaalla)

 

Kakusta tuli hurjan korkea, n. 1,5 x irtopohjavuokani reunan korkuinen. Onneksi pysyi kasassa hyytymisen ajan, vaikka reunan jatkeena oli vain leivinpaperisuikaleet.