Tein pikku-Milon ristiäisjuhliin tällaisen mango-passionkakun:
"Fontti" voisi olla pienempikin, mutta näkyypähän pikkumiehen komea nimi ainakin!
Kirjaimet tehty muoteilla kukkamassasta.
Pohja:
7 munan sokerikakkupohja
Täyte:
2,5 dl vispikermaa (vaahdotettuna)
150 g ranskankermaa
300 g (1,5 prk) vaniljatuorejuustoa
2 dl vaniljajogurttia
2,5 dl (1 tlk) vaniljakastiketta (vaahdotettuna)
3 prk mangososetta (Piltti)
6 passionhedelmän mehu (siivilöitynä)
1 rkl vaniljakreemijauhetta
10 tl liivatejauhetta + 1 dl mango-ananas-passionektaria (kuumennettuna kiehuvaksi mikrossa)
Päällys ja koristeet:
1,5 dl vispikermaa (vaahdotettuna)
1 tlk FloraVispiä (vaahdotettuna)
1/2 prk maitorahkaa
2 rkl vaniljakreemijauhetta
marsipaania, sokerimassaa (lehdet) ja sokerihelmiä
(koristeet liimasin marsipaanilevylle sulalla valkosuklaalla)
Kakusta tuli hurjan korkea, n. 1,5 x irtopohjavuokani reunan korkuinen. Onneksi pysyi kasassa hyytymisen ajan, vaikka reunan jatkeena oli vain leivinpaperisuikaleet.
Kommentit