Tässä pikakakku, joita tein kaksin kappalein. Toisen mies vei töihinsä ja toinen nautittiin kotosalla miehen nimppareitten kunniaksi.
Mustikkakakku (2 matalaa kakkua):
Pohja: 2/3 valmiin kaupan kakkupohjaa
Täyte:
1 tlk vispikermaa (vaahdotettuna)
1 tlk FloraVispiä
1 prk ranskankermaa
1 tlk vaniljakastiketta (vaahdotettuna)
0,5 l mustikkasosetta (Sato) - Osan laimensin vedellä ja käytin pohjien kostutukseen.
n. 0,5 dl vaniljakreemijauhetta
8 tl liivatejauhetta + kuumaa vettä
Koristukset:
- pursotukset FloraVispiä + vaniljakreemijauhetta
- "oksat" tummaa suklaata
- kukat ja lehdet sokerimassaa ja sokerihelmiä
Tuon mustikkasoseen (ja samaa sarjaa mangopyreen) ostin Prismasta. 100 % marjaa/hedelmää, mut vähän olin pettynyt makuun, ainakin lisäksi olisi pitänyt laittaa aitoa tavaraa. Tosin täydestä oli mennyt miehen työpaikalla. :)
Kommentit