Tässä pikakakku, joita tein kaksin kappalein. Toisen mies vei töihinsä ja toinen nautittiin kotosalla miehen nimppareitten kunniaksi.

Mustikkakakku (2 matalaa kakkua):

Pohja: 2/3 valmiin kaupan kakkupohjaa

Täyte:

1 tlk vispikermaa (vaahdotettuna)

1 tlk FloraVispiä

1 prk ranskankermaa

1 tlk vaniljakastiketta (vaahdotettuna)

0,5 l mustikkasosetta (Sato) - Osan laimensin vedellä ja käytin pohjien kostutukseen.

n. 0,5 dl vaniljakreemijauhetta

8 tl liivatejauhetta + kuumaa vettä

Koristukset:

- pursotukset FloraVispiä + vaniljakreemijauhetta

- "oksat" tummaa suklaata

- kukat ja lehdet sokerimassaa ja sokerihelmiä

 

Tuon mustikkasoseen (ja samaa sarjaa mangopyreen) ostin Prismasta. 100 % marjaa/hedelmää, mut vähän olin pettynyt makuun, ainakin lisäksi olisi pitänyt laittaa aitoa tavaraa. Tosin täydestä oli mennyt miehen työpaikalla. :)