Pidettiin keskiviikkona FIN-RUS -kisastudiota meillä ja aloin hetken mielijohteesta väsäämään jaliskakkua. Aikaa meni aika tasan 2h ja ehin sitten ite kattoo vikat 20 min pelistä ku oli jo selvääkin selvempää et hävitään taas... No, ei sillä että mikään pahin jalisfani oisin, mut silti ihan mielenkiintosta. (Reilun viikon päästä ollaan menossa tsekkaamaan Camp Nou.)

Pohjana unelmatorttupohja leikattuna 3 erikokoseksi pyöryläksi, väleissä mansikkaa ja raparperia ja kermarahkaa. Päällä kermarahkaa ja kuusikulmiot ja ruoho marsipaania. Kyllä oli värjääminen et sain mustaa aikaseksi: ensin hulvattomasti kaakaojauhetta ja sit rutkasti mustaa elintarvikeväriä. Mut johan tummeni lopulta! Kick-toffeesta pitää kaulita ens kerralla. Ruoho oli helpompi värjätä mut tuhottoman vaikee saada ruohon muotoon ku en löytäny valkosipulipuserrinta mistään. Tässä sovellusta:

Tässä vielä vaihekuva kasaamisvaiheesta. Leikkasin ohuita suikaleita ylijääneestä unelmatorttupohjasta ja sulloin reunoille ja lisäksi kermarahkaa tilkkeeksi niin maan perusteellisesti!