Tämä on ollut pitkään tekolistalla. Vihdoin löysin Citymarketin tortillaosastolta Caipirinha Drink Mix-jauhetta ja pääsin testaamaan. Vein kakun kaveripikkujouluihin, jotka oli samalla terassin avajaiset. :) Ohje löytyy mm. Hellapoliisilta, mutta sovelsin reseptiä jonkin verran. Halusin testata kirkkaan viinan lisäämistä kakkuun. Hyvin pelitti.

Pohja:
n. 250 g Digestive-keksejä
n. 100g voita sulatettuna

Täyte:
1 tlk vaniljakastiketta vaahdotettuna
1 tlk Vispi Cremeä vaahdotettuna
n. 150-200g maustamatonta tuorejuustoa
n. 2-3 dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 pss Santa Marian Caipirinha Drink Mix-jauhetta
5-6 tl liivatejauhetta + n. 1dl vettä
1 dl Koskenkorvaa

Viinan maku ei tullu läpi ollenkaan ja tuo Caipirinha-jauhe toi kakkuun tosi hyvän kirpsakkuuden. Koristereunukset pursottelin sulatetulla Pandan tummalla suklaalla paksusta pakastepussista leikatulle suikaleelle. Suklaan hieman jähmetyttyä reunus asetellaan va-ro-vas-ti kakun reunoille (suikaleen keskikohta ensin), painellaan kevyesti ja annetaan kovettua jääkaapissa ennen suikaleen irrotamista. Kukat on marsipaanikukkasia "varastosta". Tässä suklaakoukerot suikaleella (pojat tuli tässä vaiheessa kurkkimaan ja kyselemään miksi pursottelen suklaata pöydälle...)