Tippaleipiä tein ekan kerran elämässäni. Ekat tummui vähän liikaa ja näyttivät tosi epäilyttäviltä kikkaroilta, mutta kun vauhtiin pääsi, niin homma alkoi sujua.

Reseptin löysin Herkuttelijat.net:istä:

5 dl maitoa
20 g hiivaa
2 munaa
1 rkl sokeria
7 dl vehnäjauhoja
1 litra rypsiöljyä

Pinnalle: Tomusokeria

Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää munat ja taloussokeri, sekä vehnäjauhot. Anna kohota puolisen tuntia.

Pursota kuumaan öljyyn sikinsokin taikinanauhoja. (Itse käytin kestopursotinpussia ja Kaiserin 4 mm tyllaa.)

Käännä tippaleivät reikäkauhalla ja nosta valumaan talouspaperin päälle.

Siivilöi jäähtyneiden tippaleipien päälle tomusokeria.