Tällaista tein jo joskus ennen joulua:
                

 Kokeilin lisätä rahkakakkuun puolukoita. Ihan hyvin pelitti. Jänskätti et miten höttö tulee, mut sit kun jäähtyi, ni pysyi ihan hyvin kasassa. Tässä kuvaa sisuksesta:
               

 Ohjeen katoin vanhasta leivontakirjastani (Kodin suuri leivontakirja):

pohja:
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:
2 prk (yht. 500 g) rahkaa (toisen purkin voi korvata tuorejuustolla)
3 munaa
2 rkl perunajauhoja
3/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl kuohukermaa vaahdotettuna
+ puolukoita (en muista paljonko laitoin, ehkä pari desiä

Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. (pohjalle rinkula ja reunoille suikaleet). Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna vatkaten ja sitten jauhot + leivinjauhe sekoitettuna. Levitä taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Laita vuoka jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat täytteen. Sekoita rahka, munat ja keskenään sekoitetut kuiva-aineet sekä puolukat keskenään. Lisää kermavaahto. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Paista 175 asteessa 50-60 min. Anna jäähtyä haaleaksi vuoassa.

Puolukoiden sijaan voisi latoa pohjan ja täytteen väliin esim. säilykepäärynöitä tai -persikoita.