Pidin 5 päivän mehupaaston reilu viikko sitten ja ihan höperönä teki mieli voileipäkakkua!!  Kummityttömme ekoja nimppareita kahviteltiin sitten tällä viikolla ja tarjouduinkin heti tekemään voikkaria kun varsinaiset rotinatkin oli vielä viemättä.

                              

Leipänä paahtista ja Pirkan real-tyyppistä jyväleipää (jota saa kostuttaa tosi reilusti). Täytteessä marinoituja kanapihvejä uunissa paistettuina ja sauvasekoittimella muussattuina, ruohosipulituorejuustoa, kermaviiliä, majoneesia, juustoraastetta sekä silputtua kurkkua, paprikaa ja tomaattia. Mausteena mm. kanafondia, kurkumaa, currya ja valkosipulijauhetta. Kostutus kanalientä. Vegeversiossa samat ilman kanaa ja lisäksi tomaattia. Päällys Pohjanpoika- ja Pirkan aurinkokuivattutomaattisulatejuustoja ohennettuna majoneesilla - hyvin leviää ja tasottuu itestään!