On aika taas vaihtaa työmaata ja läkisiäisiksi tarjosimme kollegan kanssa opejenhuoneella mangokakkua. Myös omalle ysiluokalleni tein yhden samanlaisen, joten yhteensä 3 kakkusta väkersin kerralla.

MANGOKAKKU (lähes laktoositon, 3 kpl)

Pohja:

500 g keksimurua

200 g voita (sulatettuna)

1 prk mangososetta (tämän lisääminen oli virhe - pohjasta tuli aika mössöinen, eikä leikkaantunut kunnolla)

Mousse:

3 prk (= 6dl) laktoositonta vispikermaa

1 prk (2 dl) vaniljakastiketta (Sunnuntai, maidoton)

2 prk laktoositonta maitorahkaa (maustamaton ja sitruuna-)

1,5 prk vaniljatuorejuustoa (vähälaktoosinen)

2 prk ranskankermaa (hyla)

700 g säilykemangoa soseutettuna

20 tl liivatejauhetta + kiehuvan kuumaa vettä

Kiille:

8 prk mangososetta (Semper)

12 tl liivatejauhetta

kuumaa vettä + sitruunamehua