On aika taas vaihtaa työmaata ja läkisiäisiksi tarjosimme kollegan kanssa opejenhuoneella mangokakkua. Myös omalle ysiluokalleni tein yhden samanlaisen, joten yhteensä 3 kakkusta väkersin kerralla.
MANGOKAKKU (lähes laktoositon, 3 kpl)
Pohja:
500 g keksimurua
200 g voita (sulatettuna)
1 prk mangososetta (tämän lisääminen oli virhe - pohjasta tuli aika mössöinen, eikä leikkaantunut kunnolla)
Mousse:
3 prk (= 6dl) laktoositonta vispikermaa
1 prk (2 dl) vaniljakastiketta (Sunnuntai, maidoton)
2 prk laktoositonta maitorahkaa (maustamaton ja sitruuna-)
1,5 prk vaniljatuorejuustoa (vähälaktoosinen)
2 prk ranskankermaa (hyla)
700 g säilykemangoa soseutettuna
20 tl liivatejauhetta + kiehuvan kuumaa vettä
Kiille:
8 prk mangososetta (Semper)
12 tl liivatejauhetta
kuumaa vettä + sitruunamehua
Kommentit