Saatiin tänään kylään kerran vuodessa Suomessa vierailevat ranskalaiset. Tein täytekakun 5 munan sokerikakkupohjalla ja valkosuklaamoussella (VispiCremeä, maitorahkaa, vaniljatuorejuustoa, vaniljasokeria ja valkosuklaata sulatettuna). Välissä lisänä ohut kerros mansikkahilloa. Pursotukset VispiCremeä ja maitorahkaa (+ sokeria). Päälle tein Pirkan(?) jogurttivaahtokarkeista MMF:n. Ovat aika kovia nuo namut jo sinällään ja kun yritin tehdä perus-MMF:n ohjeella, toimi ihan hyvin tekovaiheessa, mutta jämähti jäähdyttyään kivikovaksi murikaksi. No, eikun seuraavana päivänä mikroon pehmenemään, täysillä ja useempi minuutti. Ja vettä sekaan reilu loraus. Sain vielä toimimaan tahnan tomusokerin avulla joten kuten, mut oli kyllä ku ois HubbaBubbaa kaulinnu! Venyi, repeili, tuli ilmakuplia ja oli aikas epätasanen kakun (ja ohuen VispiCremekerroksen) päällä, mut leikkautui sit kohtuuhyvin, tosin venyen, ja oli ihan hyvän makunen. Koristelussa käytin punaista koristelugeeliä ja SLY5:lta saamiani punaisia nonparelleja ja kirsikanmakuisia kakunkoristeita.