Tänään sain gradukiintiöni (Lue: mittani) täyteen jo puolilta päivin ja annoin itelleni luvan kokeilla uusia pikku-sokerileipurin tarvikkeita! :) Aamupäivällä sain taulukot lopulliseen muotoonsa enkä oikein tiiä mitä hyödyllistä tekisin ennenku meen ohjaajan juttusille ens keskiviikkona. Joten: eikun kakkua leipomaan taas! Tein hyytelökakun mustikkatäytteellä - kiitoksia vaan muuten mustikoitten tuojille!! Pohjana ihan sokerikakkupohjaa ja täytteessä mustikoita, kuohukermaa, rahkaa, vaniljatuorejuustoa, muna-sokerivaahtoa ja liivatteella kasaan koko hässäkkä. Eilen posti siis toi tilaamani pursotinterät, suklaa- ja marsipaanimuotit ym. muotoilutuotteita ja pitihän niitä päästä testaamaan! Juutuupista kattelin kermaruusunpursotusvideon ja buttercream-vastaavan ja noilla vinkeillä läksin kokeilemaan. Tuo kukkanaula on kyllä ihan huippu! Pursotukset tein sokericremellä, joka värjäytyy, pursottuu ja pitää muotonsa paljon paremmin ku kerma tms. Värjäsin cremen ihan kaupan punasella ja sinisellä elintarvikevärillä ja tavotteena oli lila tjsp, mut jäi aika vaaleenpunaseksi. Maku on aivan äkkimakea! Pitää kokeilla ens kerralla lisätä vaikka rahkaa cremen joukkoon.

Tässä siis sokericremeruusu kukkanaulan päällä ja...luovuutta peliin: Tilaamani tyllat oli liian pieniä miun pursotinpussiin, ni eikun ilmastointiteippiä kehiin ja pikkutylla kiinni isomman kärkeen! Hyvin pelitti! :)
 
        

Itse kakusta tuli oikein hörsöjen hörsö! Piti päästä koklaamaan tietty kaikkia pursotinteriä... Ite ruusuista tuli ihan asiallisia, mut hukkuvat nyt tuonne pursotusten joukkoon... Edit 23.30: Hyvältä maistui kakku kun korkattiin se iltakaffella! Niin, paitsi tuo äklömakia pursotus tietty.Ja ulkonakin alkaa näyttää vihdoin talvelta!