Oltiin eilen oikeestaan ekan kerran väitöstilaisuudessa. Aiemmin oon ollu vaan yliopiston kuoron kans hoilaamassa jossain kemian väitöskaffeilla ja siinä ohimennen kuunneltiin itse väitöstäkin, mutta mittäänhän siitä ei normaali-immeinen tajunnu!

Ystäväni ja kaasoni siis väitteli nyt kasvatustieteen tohtoriksi ittensä ja liippasi ihan aihekin aika läheltä omaa jobia. Mielenkiintoista! Jännä oli seurata ite väitöstä kun vastaväittäjä pisti aika kimurantteja ja ilkeitäkin kysymyksiä (tyyliin "Ootko ite tyytyväinen tähän ja tähän asiaan?" ja hetken päästä kun asia ruodittu:"No, ootko vieläkin tyytyväinen?"), mut hyvin kaiffari selvisi! Ja kaipa siinä on tuollanen ilkiön rooli vähän niinku oltavakin tuolla vastaanvänkääjällä.

         2082884.jpg

Ite karonkka oli illalla Vehkalahdella avantouintiseura Jääkarhujen toimitiloissa. Jäiseen veteen ei kyllä pulahdettu missään vaiheessa iltaa vaikka tunnelma aika hikinen olikin kun Tiger Stripes rokkasi lavalla. Oli aivan jees bändi. Ja karonkka ei tosiaan ollu mitään jäykistelyä. Muutama maljapuhe, sit hyvää ruokaa ja juomaa ja seuraa ennen kaikkea lähes aamuun asti! :) Siellä kustoskin ja muut tohtorit heilui tanssilattialla ku viimestä päivää! :)) Ja tosi rempsakkaa ohjelmaa oli muut yliopistolaiset ja sukulaiset järkänny. Tuli naurettua ihan kippurassa. :) Lahjaksi juhlakalu sai mm. yksipyöräisen! Siitä vaan treenaamaan!

Onneks ukot oli (ja on vieläki) yökylässä ukilla, vahnalla menee toipuessa...vaikka yllättävän freesi olo kuitenki on. Vielä kerran onnea ja isonisot kiitokset asianosaiselle!