Tein isälleni synttärikakuksi joulunmakuisen kakkusen.
Pohja:
200 g keksimuruja (omatekoisia pipareita ja Digestivejä lisäksi)
100 g sulatettua margariinia
Täyte:
1 prk rommirusinarahkaa (Valion vuodenaikamaku)
1 prk FloraVispiä vatkattuna
1/2 prk valmista vaniljakastiketta vaahdotettuna
3 palaa Pandan tummaa suklaata raastettuna hienolla terällä
4 1/2 tl liivatejauhetta liuotettuna tilkkaan kiehuvan kuumaa vettä
10 tippaa rommiaromia
Pursotukset:
FloraVispiä ja rommirusinarahkaa
Koristeet:
reunus tummaa suklaata suklaasiirtokuva-arkille levitettynä
valkosuklaanapit valmiita (Dammenberg-merkkisiä, ostettu Mokkamaasta - ihana kauppa!)
Maku ei ollut kovin romminen; olisi voinut laittaa aromitippoja ja myöskin suklaarouhetta vähän enemmän.
Mutta hyvin upposi silti!
Kommentit