Tein isälleni synttärikakuksi joulunmakuisen kakkusen.

Pohja:

200 g keksimuruja (omatekoisia pipareita ja Digestivejä lisäksi)

100 g sulatettua margariinia

Täyte:

1 prk rommirusinarahkaa (Valion vuodenaikamaku)

1 prk FloraVispiä vatkattuna

1/2 prk valmista vaniljakastiketta vaahdotettuna

3 palaa Pandan tummaa suklaata raastettuna hienolla terällä

4 1/2 tl liivatejauhetta liuotettuna tilkkaan kiehuvan kuumaa vettä

10 tippaa rommiaromia

Pursotukset:

FloraVispiä ja rommirusinarahkaa

Koristeet:

reunus tummaa suklaata suklaasiirtokuva-arkille levitettynä

valkosuklaanapit valmiita (Dammenberg-merkkisiä, ostettu Mokkamaasta - ihana kauppa!)

Maku ei ollut kovin romminen; olisi voinut laittaa aromitippoja ja myöskin suklaarouhetta vähän enemmän.

Mutta hyvin upposi silti!