Olin jo pitkään katellu Kinuskikissan kurpitsakakkua... Tässä miun versio:
Pohjana 3 munan kääretorttu. Täyte appelsiini- ja lakritsimousseja. Päällys marsipaania, mustat jutut Kick-lakutoffeeta. Lautasella oleilevat hämikset poikien elukkalaatikosta - muovisia siis. :)
Mousset:
- 1 prk VispiCremeä vaahdotettuna
- 1 prk (250g) Mascarponea
- 1/2 prk rahkaa
- 1/2 tlk vaniljakastiketta vaahdotettuna
- n. 5 tl liivatejauhetta, josta puolet sekoitettuna veteen (lakumousse) ja puolet puristettuun 1 appelsiinin mehuun
- lisäksi appelsiinimoussessa 1 appelsiinin raastettu kuori ja lakumoussessa n. 1-1,5 dl valmista lakritsikastiketta
- appelsiinimoussen värjäsin oranssiksi nestemäisillä elintarvikeväreillä (pun. ja kelt.)
Tässä vielä sisuksista kuvaa. Onneks ei mousset sekottunu, vaikka laitoin päällekkäin ilman mitään välihyydyttämisiä.
Lisäksi tarjolla oli seittipiirakkaa:
Pohja mokkapalatyyppinen (ohjeen löysin Haaveena kahvila-blogista) ja päällä tuorejuusto-margariini-tomusokerikuorrute ja lakukastiketta + valmiita hämisnamuja.
Ja juomapuolta...mehubooli, jossa vadelmavichyä, Mountain Dewtä ja omppumehua. Sekä karrrmiva käsijää (omppumehua sekin + pun. ja kelt. elintarvikeväriä). Sekä omppu- ja suklaapoppareita MrBobcornista.
Kommentit